Barnvakt


– Allt handlar om barnen.

Vi vet hur tufft det kan vara att få ihop vardagen och oavsett vad det gäller så förtjänar ditt barn det bästa. Vi på Child4life drivs av en enorm vilja att göra det enkelt för familjer, hos oss kommer alltid barnen i första hand och inget lämnas åt slumpen. Vi är ett seriöst och professionellt företag som skräddarsyr varje familjs uppdrag efter önskemål och behov.

Placeholder

Kvalitet

Vi vill sätta barnen & kvalité i fokus. Vi är det lilla företaget som satsar på kvalitet istället för kvantitet.

I Fokus

  • Barnens bästa
  • Kvalité
  • Barnvakter med utbildning
  • Era behov & önskemål
  • Säkerhet & värdegrunder

Boka barnvakt
Tillsammans med er skräddarsyr vi en lösning efter era behov och önskemål!

Så funkar det


Våra barn är det käraste vi har och för att låta någon annan ta hand
om dem så är det viktigt att allting blir bra.

Barnen kommer alltid i första hand hos oss på Child4Life och därav är processen att fina rätt barnvakt för just er familj oerhört viktigt, därför tar vi inga genvägar. Alla barnvakter vi anställer har vi tagit utdrag ur belastningsregistret och referenser, vi kräver också att de har erfarenhet av barn. De får även utbildning i barn-HLR, första hjälpen, säkerhetstänk, värdegrund, förhållningssätt och barns utveckling.

Vi erbjuder utbildade och erfarna barnvakter

Det kan vara allt från att hämta/lämna på förskolan,
följa med på aktiviteter, bröllop,
hjälp vid kalas, hjälp på kvällen etc.

Steg 1


Den första dialogen är viktig för oss. Därför vill vi gärna efter att ni har tagit första kontakt om det är möjligt träffa er i ert hem, där ni i lugn och ro kan berätta om era behov, era önskemål och barnet/barnen vi ska ta hand om. Vi skräddarsyr efter era behov och önskemål.

Placeholder
Placeholder

Steg 2


Nästa steg är att vi presenterar 1-3 kandidater som vi tror kan passa era önskemål. Därefter bestämmer ni vilken eller vilka av de potentiella kandidaterna ni vill träffa, givetvis vid olika tillfällen. Barnvakten kommer hem till dig/er och träffar då oftast barnen också och ni får chans att ställa frågor och se hur personen interagerar med barnet/barnen. Detta är en chans för båda parter att lära känna varandra.

Steg 3


Om mötet gick bra och ni har hittat er barnvakt gör vi klart matchningen mellan er. Om inget av mötet kändes bra fortsätter vi självklart kostnadsfritt sökningen efter er rätta barnvakt.

Placeholder
Placeholder

Steg 4


Något som också är viktigt för oss på Child4Life är kontinuerliga uppföljning. Vi vill veta att allting fungerar och därför är en regelbunden kontakt för oss viktig.

Boka barnvakt

Priser


Alla priser är per timme och inklusive moms. Det kostar 160 kr per timme ink moms efter rutavdrag och 320 kr per timme ink moms innan rutavdrag. Vi har inga startavgifter eller abonnemang och fakturerar endast för de tillfälle som våra kunder haft barnpassning. Minidebitering per tillfälle är 2,5 h. Bor man utanför någon av de större orterna i Skåne så kan det tillkomma restidsersättning. Vid banvaktsbehov i samband med storhelger vänligen kontakta oss på Child4Life för prisuppgift.

Om du behöver hjälp vid ett eller enstaka tillfälle hjälper vi dig gärna och ibland kan vi hitta en barnvakt samma dag som ni ringer. Vid avbokning är det en kostnad på 500 kr.

För de kunder som har regelbunden barnpassning och kommer upp i ett visst antal timmar per månad finns olika rabatter.

10


10% rabatt för kunder som har barnpassning mer än 60 timmar/månad. 


  • mer än 60 tim/mån

15


15% rabatt för kunder som har barnpassning mer än 110 timmar/månad.


  • mer än 110 tim/mån

20


20% rabatt för kunder som har barnpassning mer än 160 timmar/månad.


  • mer än 160 tim/mån
Debitering via faktura

Barnpassningen debiteras månadsvis via faktura som vanligtvis skickas med e-post. Som fakturaunderlag används barnvaktens tidrapportering. Tidrapporten har barnvakten med sig vid varje barnpassningstillfälle. Den person som köper barnpassningen signerar tidrapporten som ett godkännande att bli fakturerad för tiden som framgår av tidrapporten.

Har du egen barnvakt du vill anställa via oss? Kontakta oss.

Hur fungerar rutavdrag?

Du kan få max 25 000 kr i avdrag per år/person och det gäller både hushållsnära tjänster samt ROT arbeten. Om du överstiger beloppet får du betala fullt pris för tjänsten. För att barnpassningen ska ses som en hushållsnära tjänst måste den ske i eller i anslutning till hemmet; annars gäller fullt pris. Är du osäker på ifall du får nyttja Rutavdraget eller ifall RUT täcker ditt behov kan du kontakta Skatteverket på telefonnummer 0771-567567.

Boka barnpassning

Vi tar hand om barnen

Child4Life är företaget som satsar på kvalitet framför kvantitet. Vi är ett seriöst och professionellt företag som skräddarsyr varje familjs uppdrag efter önskemål och behov.

Boka barnvakt

– Fyll i vårt enkla formulär , använd knappen ”Boka barnvakt” eller klicka på knappen ”E-maila oss” nedan om du vill skriva ett e-mail till oss!
Ni kan också ringa oss på 0732-555455.

– Så kontaktar vi er så snart vi kan.


Jobba hos oss

Barnpassning


Att ansvara för ett barn är det största ansvaret man kan få, därför är det viktigt att du som person är lämplig för rollen. Att jobba på Child4Life är både givande och roligt. Hos oss har du möjligheten att utveckla långsiktiga relationer med en och samma familj, men också vid sidan av detta ta dig an engångsuppdrag. Våra kunder har olika behov, vilket gör att vi letar efter olika typer av bakgrund hos våra barnvakter.

Vem söker vi?

Child4Life är det perfekta extra jobbet för dig som studerar, jobbar deltid eller är pensionär. Det är lätt att anpassa arbetstiderna efter hur mycket du kan jobba. Vi söker medarbetare i alla åldrar med olika erfarenheter men med samma gemensamma nämnare och det är att man älskar att arbeta med barn. Du måste vara minst 18 år.

Vi gör alltid en bakgrundskontroll via polismyndigheten på alla som söker jobb hos Child4Life. Det är viktigt att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och kan visa upp referenser. En tidigare referens kan vara en arbetsgivare, en familj du har jobbat hos, tränare, ledare etc. Du behöver också kunna visa upp fullständiga och godkända skolbetyg. Kunna jobba minst 1 eftermiddag / vecka och vara tillgänglig minst 1 år.

Som anställd hos Child4Life får du följande:

Olycksfalls försäkring
Ansvars försäkring
Utbildning i barn-HLR och första hjälpen.
Introduktion (bemötande, värdegrund, säkerhetstänk,
barnets olika åldrar etc.)
Coaching och stöttning i arbetet som barnvakt.
Marknadsmässig lön med semesterersättning
Medlem i en sluten Facebook grupp.
Inbjudan till föreläsningar, event, utbildningar
Arbetsgivarintyg efter avslutad anställning
Referenser vid avslutad anställning

Anmäl ditt intresse att jobba hos oss

Lediga jobb


Just nu finns det inga lediga jobb.

Du får gärna e-maila in ditt CV även när det inte finns lediga jobb.

E-maila oss