Idrott för barn


Att få prova på olika idrotter är ett måste för ett litet barn, att bestämma sig i tidig ålder för sin favoritidrott kan vara svårt. Hos oss på Child4Life får barn börja med att upptäcka gemenskap och glädje genom att delta i olika aktiviteter och prova på. Varje aktivitet är anpassad efter barnets utveckling och ålder.

– Glädje och gemenskap är grundläggande förutsättningar till ett aktivare liv!

 • kidsgirl2
 • kidsboy1
 • kidsgirl1
 • kidsboy2
 • kidsgirl4
 • kidsboy3
Placeholder

Jorden runt i idrottens värld

 • Barnens bästa
 • Kvalité
 • Ledare med utbildning
 • Era behov & önskemål
 • Säkerhet & värdegrund

Boka gympa

En oförglömlig resa!

Tillsammans med våra ledare kommer vi ta med er på en oförglömlig resa ”Jorden runt” och testa olika idrotter! Vi kommer bland annat besöka länder som Kina, Brasilien och Italien. Gymnastik, djungelbaner och fotboll finns så klart med på aktiviteterna vi provar under terminen.

Idrottens värld är spännande för barn

Dans, lek & idrott för de minsta


Här fokuserar vi på att röra på kroppen i takt till musik, vi kommer även att testa på vissa idrotter. Glädje och lek är i fokus för dessa minsta individer. I slutet gör vi oss redo för en liten uppvisning där vi bjuder in övriga familjemedlemmar. För att barnet ska känna sig tryggt och få den bästa upplevelsen vill vi att en vuxen medföljer vid aktivitetstillfället.

Kontakta oss för mer info

Barngympa


Boka gympa

Fyll i formuläret, var noga med att välja rätt kurs och meddela oss gärna om det är något extra du vill att vi skall uppmärksamma.

Tack för er anmälan!

Djupadalskolan:

Onsdagar

Jorden runt i idrottensvärld
7-8 år

HT 2018
10 gånger
Pris: 1350 kr ink moms
Kl. 18.30-19.30
Start onsdag vecka 37. Uppehåll höstlov.

 

Djupadalskolan

Torsdagar

Jorden runt i idrottens värld
6-7 år

HT 2018
10 gånger
Pris: 1350 kr ink moms
Kl. 17-18
Start torsdag vecka 37. Uppehåll höstlov.

Placeholder

Barnkalas är härligt


Barnkalas i idrottens tecken. Vi kan anordna det utomhus, i gympasal eller hemma hos er.

Vid intresse

Kontakta oss för mer info

Utbildning


Kommer mer info inom kort

Placeholder

Jobba som idrottsledare

Ansvara för barn på barngympa

Att ansvara för ett barn är det största ansvaret man kan få, därför är det viktigt att du som person är lämplig för rollen. Att jobba på Child4Life är både givande och roligt. Hos oss har du möjligheten att utveckla långsiktiga relationer med barnen. Våra kunder har olika behov, vilket gör att vi letar efter olika typer av bakgrund hos våra idrottsledare.

Vem söker vi?

Child4Life är det perfekta extra jobbet för dig som studerar eller jobbar deltid. Vi söker medarbetare i alla åldrar med olika erfarenheter inom idrott men med samma gemensamma nämnare och det är att man älskar att arbeta med barn. Du måste vara minst 18 år.

Vi gör alltid en bakgrundskontroll via polismyndigheten på alla som söker jobb hos Child4Life. Det är viktigt att du som söker har tidigare erfarenhet inom idrott, att arbeta med barn och kan visa upp referenser. En tidigare referens kan vara en arbetsgivare, en familj du har jobbat hos, tränare, ledare etc. Du behöver också kunna visa upp fullständiga och godkända skolbetyg. Kunna jobba minst 1 dag / vecka i minst 1 termin.

Som anställd hos Child4Life får du följande:

Ø Olycksfalls försäkring
Ø Ansvars försäkring
Ø Utbildning i barn-HLR och första hjälpen.
Ø Introduktion (bemötande, värdegrund, säkerhetstänk, barnets olika åldrar etc.)
Ø Coaching och stöttning i arbetet som ledare.
Ø Marknadsmässig lön med semesterersättning
Ø Medlem i en sluten Facebook grupp.
Ø Inbjudan till föreläsningar, event, utbildningar
Ø Arbetsgivarintyg efter avslutad anställning
Ø Referenser vid avslutad anställning

Fyll i intresseanmälan

Child4Life är företaget som satsar på kvalitet framför kvantitet. Vi är ett seriöst och professionellt företag som älskar att arbeta med barn och rörelse. Vår barngympa är mycket populär! Vi växer och öppnar nya grupper på nya ställen i Skåne.

Vi är alltid intresserade av nya medarbetare, är du rätt person med den rätta gnistan och bakgrunden så vill vi gärna höra från dig! Vill du bli en del av vår barngympa ser vi fram emot din anmälan!